Calendar
17 nov. 2019
AcasaInscrie-teContul meuTermeni si conditiiContact
Masaj Erotic Arad
Spatiu publicitar
Cum sa mananci sanatos cand iesi in oras

Cum sa mananci sanatos cand iesi in oras

Daca iesi des la restaurant poti sa mananci sanatos - important insa este sa faci alegerile corecte.

Mai mult
Cum sa alegi un tatuaj

Cum sa alegi un tatuaj

Inainte sa alegi o forma de body art, ia in vedere 5 consideratii care iti vor intari decizia. Indiferent de trenduri si de stiluri, trebuie sa stii mai multe lucruri inainte sa iti faci un tatuaj.

Mai mult
Spa la tine acasa

Spa la tine acasa

Ar fi frumos sa ne bucuram de experienta spa la un salon. Masajul, manichiura, pedichiura sa ne faca pielea si corpul minunate. Insa o deplasare la spa nu e tot timpul la indemana.

Mai mult
Exercitii fizice pentru o silueta de vis

Exercitii fizice pentru o silueta de vis

Pentru fiecare tip de silueta in parte, exista o serie de exercitii fizice ce ne pot ajuta fie sa ajungem la greutatea dorita fie sa ne putem echilibra dimensiunile corpului.

Mai mult

Cum sa mananci sanatos cand iesi in oras

Cum sa alegi un tatuaj

Spa la tine acasa

Exercitii fizice pentru o silueta de vis

Adaugat la data:    23 aprilie 2012 16:26

Ultima actualizare: 23 aprilie 2012 16:26

Andy's Pizza

AdresaAdresa: Strada Decebal nr 99 Chisinau

E-mailE-mail: office@andys-pizza.com

WebsiteWebsite: http://www.andys-pizza.com

Andy's Pizza

Detalii: Compania noastra este, fara indoiala, un lider pe piata alimentatiei publice si aceasta nu este pur si simplu o declaratie cu ecou. De la deschiderea primului restaurant, in anul 1999, intr-o perioada relativ scurta, am reusit sa concepem cea mai mare retea de restaurante pentru familie, din tara, de clasa ?casual dining?, sub brandul ?Andy?s Pizza? si sa restabilim traditia bucatariei nationale moldovenesti, deschizand localurile ?La Placinte?. La moment, reteaua de restaurante ?Andy?s Pizza? s-a extins mult in regiunile din afara orasului Chisinau. Localurile noastre bucura zilnic, cu specialitatile bucatariei sale, locuitorii oraselor Balti, Cahul, Tiraspol, Tighina si Rabnita. Tindem spre faptul ca deservirea in cadrul restaurantelor noastre, sa fie la cel mai inalt nivel. Mai mult decat atat, prestam clientilor nostri servicii suplimentare de livrare a produselor noastre, organizare a sarbatorilor pentru copii si de deservire a clientilor corporativi. Acordam o atentie deosebita calitatii produselor noastre. Bucatele noastre sunt preparate doar din ingrediente alese si naturale. In permanenta includem in meniul nostru produse noi, iar pentru cei mai mici oaspeti ai nostri am creat un meniu special pentru copii. Depunem toate eforturile pentru ca interiorul localurilor noastre sa fie nu doar frumos, comod si functional, dar sa aiba si un caracter informativ. Fiecare restaurant din cadrul retelei noastre are propria tematica si este decorat intr-un stil aparte. Suntem o companie cu orientare sociala. Nu doar ca ajutam veteranii si sustinem cei mai buni elevi de la liceele din capitala, proiectele noastre de binefacere au drept obiectiv acordarea ajutorului caselor de copii din republica. In semn de recunostinta pentru calitatea constanta, clientii nostri ne raspund prin loialitate. Noi, la randul nostru, continuam sa ne bucuram oaspetii restaurantelor noastre, respectand standardele si tehnologia ? tehnologia devenita un simbol.